Afscheid met bloemen

Separator

Wij weten als geen ander dat de keuze van bloemen voor een begrafenis of crematie met veel zorg en respect dient te gebeuren.

Bloemen zeggen meer dan 1000 woorden en kunnen een liefdevolle boodschap van steun prachtig overbrengen.

In een persoonlijk gesprek kunnen wij uw woorden, gevoelens en wensen vertalen in een passend rouwarrangement dat gemaakt wordt door onze stylisten.

Bruidsdecoraties

Separator

Jullie bruiloft, een onvergetelijke dag waar zeker bloemen niet mogen ontbreken. Wij kunnen jullie ideeën en wensen uitwerken tot een passend boeket en bijpassende bloemdecoraties.

Bij het maken van het bruidsboeket  streven we naar uiterste perfectie. Aan de hand van een persoonlijk gesprek komen we tot een creatie die speciaal voor jou door onze stylisten gemaakt wordt. Bloemen die passen bij jouw persoonlijkheid en jouw jurk. Ook voor corsages,haarbandjes, bruidskinderen, autoversiering en versiering op locatie kun je bij ons terecht zodat het plaatje compleet wordt.

Jullie wensen en ons advies maken dit tot een van de mooiste dagen van je leven. Wij helpen je graag verder met inspiratie in onze winkel en een boek vol met voorbeelden.

Bedrijfsstyling

Separator

Bloemen, planten, potten, vazen en objecten maken je interieur af. Onze bloemstylisten helpen graag bij deze finishing touch van je huis, kantoor, winkel of welke ruimte dan ook. Samen kijken we naar  de juiste balans en kleur in de inrichting. Onze styliste komt graag langs met enkele van onze producten om je te laten zien welk verschil bloemen, planten en accessoires kunnen maken. We maken een compleet plan voor de inrichting en zorgen voor de volledige uitvoering. Originaliteit en kwaliteit zijn bij ons gegarandeerd.  Ook is het mogelijk om als business klant wekelijks een bloemabonnement voor op bijv. de balie , zijdearrangementen, hydrocultuur bij ons  te bestellen. Bij een bloemabonnement zorgen we voor een kant en klaar product, boeket in vaas, arrangement inclusief leen ondergrond. Bloemwerk passend bij uw organisatie structuur en gemaakt door onze vakkundige bloemstylisten.

 • GROEN STYLING — 🌿💛🌾

    Afgelopen december kocht Ellen een groenstyling op de veiling bij Kroamschudd\’n in Hengevelde. Na het huis bezoek mochten we

 • NIEUWE PLANTEN —

    Gister zijn we goed geslaagd in Aalsmeer en de winkel staat weer vol met de mooiste planten! Ook deze... Lees verder

 • LEUKE COMBI 🌿🌿

  Deze leuke combi staat te pronken in Gelselaar. Een gave hoge pot in een mooie groene kleur in combinatie met

 • STOERE COMBINATIE — 🌿🖤

    Vorige week deze gave pot met de prachtige Strelitzia Nicolai en de bijpassende schaal geplaatst bij een klant thuis.

 • BLIJE KLANT — 💛💛💛

    Vandaag deze gave combinatie geplaatst bij een blije klant! Prachtige gouden pot met de mega mimosa takken. Wauw wat

 • Masterclass — 🌿🌿

    Afgelopen vrijdag mocht Marijke een masterclass geven op het Zone college in Almelo en vandaag op het Zone college